E-mailadres

Algemen informatie regio's Saab Club Nederland

In de regio’s worden regelmatig regioavonden georganiseerd. Deze vinden meestal plaats op een doordeweekse avond met uiteenlopende activiteiten zoals een lezing, een workshop of gewoon een gezellig samenkomen.
Hiernaast kan een regiobijeenkomst bestaan uit het organiseren van een (tour-/ puzzel-) rit of bijvoorbeeld een excursie.
De regioverdeling is er om de leden die bij elkaar in de buurt wonen in de gelegenheid te stellen met elkaar bijeenkomsten te organiseren.

Als u in een andere regio dan waar u woont een bijeenkomst wordt georganiseerd bent u vrij om hier aan deel te nemen. Ook zijn uw ideeën met betrekking tot activiteiten in uw regio van harte welkom.
De onderverdeling van de regio’s is (globaal) als volgt:


Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. : Noord-Holland, deel van Utrecht.

Regio Midden Nederland: deel van Gelderland, deel van Noord-Brabant, Utrecht.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. : Zuid-Holland, deel van Utrecht en deel van Noord-Holland.

Regio Zuidwest: deel van Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Hollandse eilanden.

Regio Oost: zuiden van Drente, Overijssel, deel van Gelderland.

Regio Noord: Friesland, Groningen en Drente.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. : deel van Noord-Brabant, Limburg (postcodes 5260 t/m 6499), Grensstreek Duitsland en België.

 
Laatst aangepast op donderdag, 20 maart 2014 16:32
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner