Saab (6)

Saab (1)

Saab (2)

Saab (3)

Saab (4)

Saab (5)

Saab (7)

Saab (8)

Keiharde roestvtrije Saab 9-5 V 3.0 van b.j. 2000te koop met c.a. 260.000 km op de teller, ik zeg c.a., omdat momenteel de kilometerteller niet werkt omdat de snelheidssensor verwisseld moet worden (kleine reparatie, vooral voor een handige Harry ;-).
Hij heeft een nieuwe APK (24-06-2019), de remleiding is onlangs verniewd, en de regelklep van de kachel / airco, deze werken overgens optimaal.
De auto is full options met o.a. automaat, electrisch verstelbare stoelen met 3 geheugens op de bestuurdersstoel, stoelverwarming, stoelventilator, radio met CD en cassette.
Verder heeft hij lederen bekleding, houtlook dashboard en stuur etc. etc.
Kortom een fantastische youngtimer met enorme goede rijeigenschappen, verbruik op de lange afstand is c.a. 1:10, wat me reuze meeviel toen ik zelf met de auto ging rijden.
U ziet dat er voor de derde maal een kenteken is uitgegeven voor deze auto, waarom is mij niet bekend, maar ik heb daarom wel het schadeverleden uitgezocht en de auto heeft nooit geen schade gehad!

Vraagprijs is NU slechts € 1.499,99

Waarom ik hem weg doe?
Tja, wel met pijn in mijn hart, maar de auto is momenteel te veel omdat we het nu met 1 auto aan kunnen bied ik hem te koop aan, misschien kan ik iemand anders er gelukkig mee maken, moet niet weg, mag weg…………..

L.G. van der Werf.
4307 CA, Oosterland
T.: 06-53393137
Email: vanderwerf.l.g@gmail.com