Als lid van Saab Club Nederland heeft u hier de keuze uit gebruikte onderdelen voor vrijwel alle types die Saab heeft uitgebracht. Daarnaast zorgt het onderdelenmagazijn voor de reproductie van moeilijk verkrijgbare onderdelen

Het onderdelenmagazijn is de plek voor bruikbare Saab-onderdelen, van motoren en dashboards tot (werkplaatshand)boeken en het archief van ons clubblad Saabberichten vanaf het eerste jaar.

Gebruikte en ongebruikte (‘oude nieuwe’) onderdelen worden meestal door leden ter beschikking gesteld. Maar het komt ook voor dat garagebedrijven oude voorraad aanbieden of schenken. Daarnaast koopt het onderdelenmagazijn nieuwe onderdelen en reproducties in.

Saab 94 Sonett
Geen onderdelen
Saab Club Nederland - Onderdelen Saab 900 Classic - V1
Saab 900 Classic
Bekijk onderdelen
Saab Club Nederland - Onderdelen Saab 9-3 II - V1
Saab 9-3 II
Meer info
Saab 9-5 NG
Meer info

Versturen onderdelen

Bestelde onderdelen kunnen we aan u opsturen. In principe versturen we alleen nieuwe onderdelen. Het is niet haalbaar voor een enkele bestelling speciaal naar het magazijn te gaan om de onderdelen te halen. Houdt rekening met een langere levertijd.

Zie de onderdelenmagazijn pagina voor de locatie, openingstijden en bereikbaarheid.

Info onderdelenmagazijn

Beschikbaarheid SAAB onderdelen via anderen.

Via andere ‘kanalen’ zijn uiteraard zo goed als alle onderdelen, zeker van de nieuwere SAAB modellen, volop verkrijgbaar.

Meer info