U bent hier:

Taxatiedag maart 2018

Sedert september 2015 was het al weer een 6e taxatie dag die door het bestuur werd georganiseerd ten behoeve van de leden. Gegeven de 18 aanmeldingen, was ook deze dag weer een geslaagd evenement.

Dankzij de meer dan welwillende medewerking van Peter Klunder, Ge Kamphuis -en een paar van hun mensen- van Saab Service Deventer en niet te vergeten de goede weersomstandigheden, had iedereen het naar de zin. Zelfs de “bewakingsteckel” heeft genoten van alle aandacht en de goede sfeer !

Opmerkelijk was de opkomst van relatief veel nieuwe leden die van deze clubservice gebruik hebben kunnen maken. Voor verschillende was het een eerste lijfelijke kennismaking met onze club.       Mogelijk dat de locatie van de dag daarop van invloed was, maar zelfs 2 van onze leden uit Duitsland waren aanwezig met hun auto’s. Concluderend kunnen wij stellen dat het organiseren van deze dagen door de verschillende regio’s van Nederland heen als zeer positief wordt ervaren.

Onze vaste taxateurs Freek Alewijn en Steven Hartveldt hebben zich over een mooi palet van Saab’s kunnen buigen. Opmerkelijk veel (7 stuks) Saab’s 96V4 en tweetakt in allerlei staat van onderhoud en originaliteit. Voor de 96TT werd het zelfs een “taxatie op niveau” (autoambulance) omdat de auto kampte met een kapotte hoofdrem cilinder.  Als gebruikelijk ook de nodige Saab’s 900 en een prachtig exemplaar 9000 CSE Anni. 

Zoals het er nu naar uitziet zal de club deze taxatie dagen zeker blijven organiseren, zodat de leden die daar prijs op stellen hun geliefde Saab’s voor een aantrekkelijk tarief kunnen laten taxeren.

Maarten van Scherpenzeel

Sponsoren