U bent hier:

Regio Randstad Lentetour 2018

Geheel volgens de traditie organiseert  de SCN Regio Randstad dit jaar weer de Randstad Lentetour! Deze tour zal plaatsvinden op zondag 06 mei 2018 en zal maximaal 100 kilometer lang zijn.

We starten in de ochtend bij restaurant de Koningshoeve in Klaaswaal. Binnenlopen kan vanaf 10:30, we starten uiterlijk 11:30. Na de koffie vertrekt u, we rekenen op mooi weer, met de routebeschrijving in de hand, voor een relaxte rit die u langs een aantal van de mooiste plekjes van Zuid-Holland voert. Onderweg is er genoeg te zien en ook gelegenheid om de Saab te parkeren en een tussenstop in te lassen. Wat denkt u van het historisch centrum van Hellevoetsluis? Heeft u Maasvlakte 2 nog niet gezien? U heeft nu de gelegenheid om te stoppen bij het, gratis, museum Futureland en alles te zien en te leren over het enorme project Maasvlakte 2.

De route leidt u van de snelweg weg om zoveel mogelijk te kunnen genieten van het mooie landschap: smalle wegen, hier en daar een pontje (vergeet u niet kleingeld mee te nemen voor de twee pontjes die we tegenkomen?), uitgestrekte weilanden maar ook waterwegen en kleine dorpjes maar we passeren ook de Nieuwe Waterweg met zijn indrukwekkende schepen en de uitgebreide industrie die bij de haven van Rotterdam hoort.

Het eindpunt is de Lickebaertshoeve in Maasland. Hier zijn we welkom vanaf 17:00 voor een heerlijk buffet met zowel koude als warme gerechten! De drankjes zijn voor eigen rekening…Bij mooi weer kunnen we buiten zitten, mocht het al koeler zijn dan gaan naar we naar binnen!  Hier kunnen we nog even nagenieten van de tocht en met de andere deelnemers de route nabeschouwen. Mocht u specifieke dieetwensen hebben, geeft u dit dan aan ons door zodat wij hier rekening mee kunnen houden?

 

De mannen van de Randstad! 

Sponsoren