U bent hier:

Regio Limburg Sleuteldag 2016

Voor de sleuteldag 2016 van de regio Limburg hadden zich vooraf een twintigtal leden aangemeld.
Niet dat deze allemaal nodig iets aan hun SAAB(s) moesten gaan sleutelen, maar gewoon gezellig wat bijpraten met anderen is ook altijd leuk, dus er komen ook nog altijd wat leden onaangekondigd even langs om een praatje te maken.
Dat is nou het leuke van zo’n sleuteldag.
Dit jaar waren er trouwens nog een tweetal extra bezoekers: een verslaggever en een fotograaf van het maandblad Autoweek Classics kwamen een reportage van onze sleuteldag maken.

Vanwege deze reportage hadden we afgesproken dat er zo veel als mogelijk klassieke Saab’s meegebracht zouden worden naar garagebedrijf René Coumans in Beek (L), waar de sleuteldag al jaren gehouden wordt. De mannen van AW Classics kijken namelijk alleen maar naar auto’s van vóór 1990.
Dus er stond een leuke verzameling SAAB’s binnen en buiten de garage, o.a.: een 95 (RHD), enkele 96’s, twee Sonett’s III, enkele 99’s en 900 Classic Turbo. Daarnaast nog enkele 9-3 en 9-5 modellen.

Er werd weer goed geïnspecteerd, gediscussieerd en gerepareerd, met af en toe een pauze voor een bakje koffie en een lekker stuk Limburgse vlaai.
Voor de rest spreken de foto’s voor zich.

Houd de edities van Autoweek Classics maar in de gaten, binnenkort staat de Saab Club Nederland er (weer) prominent in.

Sponsoren