U bent hier:

Regio Oost - Saab Cabrio Picknick Toertocht

Op 24 mei 2021 heeft de regio-oost een toertocht georganiseerd door Salland. Na een veel te lange tijd van geen SCN evenementen was dit een mooie testcase om een evenement te organiseren binnen de anderhalve meter maatschappij, we moesten dan ook helaas veel deelnemers teleurstellen, maar zijn op een zeer herfstachtige/natte tweede pinksterdag gestart met uiteindelijk 49 equipes, welke in twee groepen zijn gestart.

Startlocatie was het Hof van Salland in Diepenveen, waarna de equipes aan de hand van toegezonden routeboek een toertocht maakte door Salland. De route bracht ons langs mooie landgoederen, kastelen en buitenplaatsen als ook door het nationale park de Holterberg. Ondanks het druilige weer, waren enkele doorgewinterde Cabrio rijders, die met kap open reden. Na de rit werd er nog spontaan gezellig nagepraat op het terras van Het Hof van Salland, het was ondertussen droog geworden, waarna iedereen in de regen weer huiswaarts keerde.

Speciale dank aan Jos Kommerkamp voor het mee organiseren van deze toertocht namens de Facebook groep, Saab Cabrio Groep – Nederland en Simon Lanting en Marchel de Goeij voor het beschikbaar stellen van enkele foto’s van het evenement.

 

Alfons Heetjans – SCN Regio-Oost.

 

Sponsoren