U bent hier:

Randstad Lentetour - vol!

Op zondag 24 april 2022 organiseert Regio Randstad de jaarlijkse “Lentetour”. Kort gezegd een rit van Rotterdam naar Bodegraven. Maar natuurlijk niet over de snelweg maar zoveel mogelijk over dijken en landweggetjes.

Het wordt zoals gewoonlijk een relaxte tour van circa 90 kilometer. We starten dit keer vanaf restaurant Spazio, gelegen langs de landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport. Deze startlocatie is o.a. te bereiken via de A13 afslag airport Rotterdam-The Hague. Er is daar ruime en gratis parkeermogelijkheid.

Je kan je rit ook rijden met navigatiehulp. Lijkt het je best leuk of gemakkelijk om door je TomTom-navigatieapparaat, Android of Apple mobiel door de tourrit geleid te worden geef dit dan aan bij je aanmelding. Je ontvangt dan een zgn. GPX-bestand en een uitgebreide instructie. Je leest meer over dit onderwerp in de laatste uitgave van Saabberichten nummer 01 van dit jaar op bladzijde 30/31.

Je bent vanaf 10:30 uur van harte welkom. Na “de koffieplus” zullen we om ongeveer half twaalf vertrekken. De rit is zodanig ruim gepland dat er tijd genoeg is om onderweg naar eigen inzicht en behoefte even te pauzeren voor een fotootje, praatje, drankje of lunch. Wij zien elkaar allemaal weer bij  het eindpunt. Dat is Restaurant ’t Zwaantje, Dammekant 48, 2411 CE in Bodegraven. Iedereen wordt terug verwacht zo tussen 16:00 en 17:00 uur. De rit wordt voor de liefhebbers afgesloten met een koud en warm buffet en ijsbuffet als dessert. Maar je kan ook alleen met de Lenterit meerijden zonder deel te nemen aan het buffet.

De kosten van deelname p.p. zijn:

  • Buffet 12 jaar en ouder:      € 25,00 
  • Kinderbuffet tot en met 11 jaar:      € 9,50 
  • Meerijden zonder buffet, maar wel met koffie plus:     € 10,00 

Graag bij uw inschrijving vermelden:

Naam/namen van deelnemers, leeftijden van de kinderen, mobiel  telefoonnummer en de eventuele dieet- of vegetarische wensen.

In verband met de beschikbare ruimte in het restaurant is het aantal deelnemers beperkt tot circa 80 personen.

Om deel te kunnen nemen vragen wij u een Vrijwaringsbewijs in te vullen en in te leveren via de email (regiorandstad@saabclub.nl of door het ingevulde formulier mee te nemen op de 24ste april!  U kunt het vrijwaringsbewijs hier downloaden. 

Wij verwelkomen u graag op zondag 24 april!

Regio Randstad, 

 

ps: heeft u vragen, neem gerust contact op via webredactie@saabclub.nl!

Sponsoren