U bent hier:

Noord-Brabanttour

Ook dit jaar gaan we weer de Noord-Brabant tour rijden. Vergeleken met voorgaande edities hebben we hiervoor een nog niet eerder bezocht gedeelte van onze regio gekozen; we starten namelijk in Willemstad, in het Noordwestelijke puntje van onze provincie. Van daaruit gaan we, hoe kan het ook anders, oostwaarts. We denken dat de rit van ongeveer 140 km de deelnemers over wegen voert die een mooie afwisseling bieden van stadsgezichten, uitzicht op water en op bossen en velden. 

De kosten voor deelname bedragen €15,- pp. Hiervoor krijgt u een kop koffie of thee met appelgebak bij ontvangst, een routebeschrijving en een paar drankjes met een bittergarnituur bij de afsluiting. Een lunch en andere pauzes onderweg zijn naar eigen keuze en niet bij de inschrijfkosten inbegrepen. Na ontvangst van de betaling krijgt u een e-mail ter bevestiging met daarin de details van de start- en finishlocatie, alsmede een vrijwaringsverklaring die u zondag 17 september ondertekend mee dient te nemen Tevens sturen we u later een GPX bestand, die u op uw mobiele telefoon of navigatiesysteem kunt downloaden. Als u hiermee niet bekend bent of het niet prettig vindt, kunt u zondagochtend bij de ontvangst een routebeschrijving op papier krijgen. 

Het programma voor de toertocht is als volgt:

  • Tussen 10:00 en 10:45 ontvangst met koffie en appelgebak op de startlocatie
  • Tussen 10:45 en 11:00 korte bespreking van de rit
  • Vanaf 11:00 tot ongeveer 16:00 uur de toertocht rijden

De rit voert ons langs voldoende leuke, gezellige locaties waar men kan stoppen om te lunchen, koffie of wat fris te drinken. Wanneer, waar en hoelang men wil stoppen is geheel naar eigen keuze.

  • Vanaf ongeveer 16:00 uur aankomst op eindlocatie, in de buurt van de Loonse en Drunense Duinen. Hier sluiten we af met een paar drankjes en bittergarnituur.

Sponsoren