U bent hier:

Regio Noordholland heeft een nieuwe locatie!

10/03/2021

Onze regio Noord-Holland heeft een nieuwe locatie die waar Saabliefhebber elkaar regelmatig kunnen ontmoeten! Een locatie die optimaal voldoet aan onze wensen en waar we als Saabliefhebber elkaar regelmatig kunnen ontmoeten want het heeft alle mogelijkheden om onder het genot van een kopje koffie of een goed glas te kunnen bijpraten en om presentaties kunnen verzorgen.

 

Het prachtige pand heeft op de benedenverdieping een automuseum met ongeveer 30 klassiekers en een compleet ingerichte las- en plaatwerkerij waar eigenaar Dirk Kuiper regelmatig cursussen geeft  op gebied van het restaureren van carrosserieën.

Net als bij de andere regio’s zijn we dit jaar door het COVID-19 virus  beperkt in het organiseren van evenementen. Houdt dus de evenementen agenda van de regio NH in de gaten!

Nieuwsgierig geworden over onze mooie locatie ? Kijk dan even op de website van Gallery of Dreams https://www.dckgalleryofdreams.nl/

We hopen u snel weer te mogen ontmoeten!

 

zie ook https://saab-club-nederland.genkgoweb.com/regios/regio-noord-holland

Sponsoren