U bent hier:

Roll on Roll off...

03/05/2024

Wie bezorg jij een onvergetelijke Saab-dag tijdens de 24e Roll on Roll off? Op zondag 26 mei a.s. gaan we weer met de bewoners van ASVZ rijden in onze Saab's. Deze mensen hebben het geestelijk en ook vaak lichamelijk slechter getroffen in het leven dan de meesten van ons. Zoals vanouds rijden we een mooie route in de regio Rijnmond en maken we er een geweldige dag van. Voor ons slechts een ritje met de Saab, maar voor de bewoners van ASVZ een (klein) avontuur! Start- en eindpunt zijn op de locatie Doggersbank van ASVZ in Rotterdam-Hoogvliet. Daar sluiten we 's middags ook af met een knalfeest voor bewoners en Saab-rijders. Vanuit ASVZ wordt begeleiding en assistentie verzorgd. Aanmelden kan via https://saabclub.nl/activiteiten/info/product/291/315

Sponsoren