U bent hier:

Inschrijving voor de Saab Zomer Rally is geopend!

19/04/2024

Doe je mee aan de 2e Saab Zomer Rally
op 6 juli 2024 door de Oude IJsselstreek?

De 2e Saab Zomer Rally wordt verreden op zaterdag 6 juli 2024. We vertrekken, lunchen en finishen bij DRU Industriepark in Ulft en maken dan een rit door de Oude IJsselstreek. Een prachtig stuk Oost-Nederland. Je kunt meedoen in drie klassen: de competitieve Sportklasse, de meer recreatieve Toerklasse of de nieuwe Leisure-klasse.

De Sport- en Toerklasse zijn echte kaartleesritten. Er wordt gedurende de dag gereden met verschillende kaartleessystemen. De Leisure-klasse rijdt de route hoofdzakelijk met bollletje-pijltje, foto-opdrachten en een paar eenvoudige kaartleesopdrachten. Deze klasse is met name geschikt voor onervaren rallyrijders. Leuk om eens te proberen!

De inschrijving voor de Saab Zomer Rally 2024 is geopend! Saab Club Nederland leden krijgen 25 euro korting op de deelnameprijs. Kijk voor meer informatie op de website van de organisatie: https://www.saabzomerrally.nl

Sponsoren