U bent hier:

Tweede live interview met Jihad Mohammad van EV Electra over Emily GT

15/05/2024

Onze hoofdredacteur van Saabberichten, Erno Reuvekamp, heeft woensdag 15 maart 2024, opnieuw een live interview gehad Jihad Mohammad, de eigenaar van EV Electra en de koper van het Emily GT-concept. Het interview is hier terug te zien: https://youtu.be/Cfc9r2YLdM4?si=oo8BlKAF-EEUM1GO

Naar Jihad Mohammad’s verwachting zullen in augustus de eerste Emily’s van de band rollen, vooralsnog in een beperkte oplage omdat het certificatie proces in de diverse landen lang kan duren. Ook gaf hij aan dat er nog wel de nodige veranderingen en verbeteringen zijn te verwachten.

Er was ook ander groot nieuws, maar omdat hier beursgenoteerde ondernemingen bij betrokken zijn, kon hij daar nog niets over zeggen. Dat is immers koersgevoelige informatie. In december 2023, kort na de acquisitie van het Emily GT-concept, had Erno Reuvekamp ook al een interview met Jihad Mohammad.

Sponsoren