Regio Limburg

De regio Limburg is de oudste (opgericht 8 maart 1989) en de meest actieve regio van Saab Club Nederland. Elke maand, meestal op de laatste dinsdag, is er van 20 tot 23 uur een regiobijeenkomst gepland. In juli en december is er geen regioavond, vanwege de vakanties resp. de feestdagen.

Plaats van samenkomst is het Multi Functioneel Centrum (MFC) ’t Roadhoes, in Spaubeek bij de kerk. Om hier te komen kunt u de aanwijsborden volgen die daar in de buurt te vinden zijn. Indien bijeenkomsten op een andere locatie georganiseerd worden, dan wordt dit erbij vermeld. Enkele weken vóór elke activiteit vindt u op deze website (zie Agenda) uitgebreide informatie hierover.

Locatie

M.F.C. ’t Roadhoes
Musschenberg 101
6175 BE Spaubeek

Contactgegevens

Wim Scholl
E-mailadres: regiolimburg@saabclub.nl
Voor telefoonnummer: zie Saabberichten

Een actieve regio

Dat deze regio zo actief is, komt mede door de grote inzet van een tiental actieve regiocommissie-leden. Zij nemen -gedurende het jaar- de organisatie van diverse evenementen op zich.

De regiocommissie van Limburg wordt gevormd door: Rob van Eckeren, JanWillem Gootzen, Johan van Halbeek, Pierre Hameleers, Igno Huntjens,  Clement Maussen, Frans Nijsten, Didier Polain, Ton Ramaekers en Rob Wetzels.

Zoals elders reeds vermeld, verzorgt Wim Scholl de coördinatie binnen de regio.