U bent hier:

Regio Noord

Frits-Jan Suurmeijer Hunter Sandman Marco Keyzer Ronald Kleinstra

 

Begin 2024 is er een nieuwe regiocommissie actief voor de regio Noord. Op deze pagina stelt de commissie zich voor.

Ik ben Hunter Sandman, 20 jaar, student sterrenkunde en woonachtig in Groningen. In mijn vrije tijd werk ik bij Orphyum in Slochteren en ben daar besmet geraakt met het Saab virus. Sindsdien verplaats ik me naar volle tevredenheid in een 9-3 Aero uit 2002.  Als jongste lid van team noord vertegenwoordig ik graag de nieuwe lichting Saab rijders.

Mijn naam is Ronald Kleinstra, 55  jaar jong en zelfstandig ondernemer in Slochteren waar ik sinds 2 jaar een Saab garage run. Samen met Hunter Sandman hebben we ons beschikbaar gesteld voor de positie van Coördinator Noord en hopen we regelmatig met de rest van het team weer leuke evenementen te organiseren in het Noorden.

Ik ben Frits-Jan Suurmeijer, getrouwd met Ria en woonachtig in Hoogezand in een 30-er jaren huis. In Mei word ik 68 en ben sinds November vorig jaar gestopt met werken als interim Projectmanager. Dus nu meer tijd voor leuke dingen. Begin dit jaar invulling gegeven aan een lang gekoesterde wens en een Saab Cabriolet van het laatste model gekocht om leuke (tour) ritten mee te maken binnen en buiten NL. Ook wil ik graag mijn steentje bijdragen voor Regio Noord voor het organiseren van leuke, gezellige bijeenkomsten en ritten in het zo mooie Groningen, Friesland en Drenthe, samen met mijn collega leden.

Mijn naam is Marco Keyzer, 59 jaar en ben woonachtig in Oudemirdum en Amsterdam. Ik ben full- time werkzaam als pers & reportage fotograaf voor diverse media en tevens al 43 jaar eigenaar van eigen fotografisch bedrijf. Als dagelijks vervoermiddel rij ik een Saab 9-3 sportsedan en met veel enthousiasme ga ik samen met de overige teamleden meehelpen de afdeling noord weer vorm te geven.

Sponsoren